Sociaal panorama

Sociaal panorama

Voel je je minder zelfverzekerd of zelfs minderwaardig in sommige relaties? Kun je je buurman niet uitstaan en wil je die relatie verbeteren zonder al te veel praten en bovenal zonder hem erbij?

Neemt jouw ex-partner nog een groot deel van jouw denken in beslag? Je weet niet hoe je die ongewenste gedachtes kunt dempen in je hoofd?
Heb je last van pestkoppen die eigenlijk allang uit je actuele leven weg zijn? Zijn ze veranderd van jeugd-pestkoppen in collega-pestkoppen?
Iemand is je ontvallen en je hebt moeite met de rouwverwerking, het liefdevol loslaten van deze persoon. Zijn jouw (liefdes) relaties niet gebaseerd op gelijkwaardigheid en vraag je je af hoe het toch mogelijk is dat dat elke keer weer gebeurt?
Slaan jouw collega’s elkaar de hersenpan in en heb je geen idee hoe dat op te lossen?
Dan is een afspraak voor Sociaal Panorama ideaal voor jou.

 

Sociaal panorama - Voorbij de Stilte

Alles en iedereen heeft een bepaalde plek in je leven. Door de manier hoe je met personen omgaat en zij met jou, krijgt iedereen een energetische positie in jouw bestaan. Tegen bepaalde mensen kijk je op, op anderen kijk je neer en weer andere mensen kun je recht in de ogen kijken.

We maken als het ware een landkaart van jouw sociale leven en gaan doelgerichte verbeteringen hierin aanbrengen.

Dit model is ontwikkeld door sociaal psycholoog Lucas Derks. Van hem heb ik de technieken binnen dit model geleerd om jou te helpen snel en effectief je doel te behalen. Resultaten zijn direct voelbaar. Het is na een afspraak Sociaal Panorama rustiger en vrediger op jouw landkaart.

Deze methode is uitermate geschikt om helderheid te bieden aan welke positie jij inneemt en wie jij, bewust en onbewust, waar hebt geplaatst op jouw sociale landkaart. Maar ook om de relatie tot alle delen van jou zelf onder de loep te nemen. Ben je blij met jezelf in alle mogelijke contexten van je bestaan? Heb je genoeg zelfvertrouwen of wil je steviger zijn wie je bent in bijvoorbeeld je liefdesrelatie of je relatie tot je collega’s?
Loopt jouw team niet lekker en weet je niet waardoor dat komt?

We gaan je relaties tot anderen, privé of zakelijk, bekijken én bovenal verbeteren.

Wat vaag is wordt helder en wat complex is wordt simpel.

Resultaat
Het blijft elke keer weer verrassend en prettig om te ontdekken dat je zelf veel invloed hebt op het probleem en hoeveel oplossingen er mogelijk zijn.

Je merkt gelijk na de afspraak al dat je je anders voelt en de dagen erna versterkt dit gevoel zich alleen maar meer. Er is meer rust waardoor je meer energie overhoud voor de leuke dingen in het leven.

Je kunt Sociaal Panorama als losse afspraak bij mij maken.