Systemisch coachen

Systemisch coachen

Je loopt in je leven tegen diverse problemen aan die onoplosbaar lijken, het blijft elke keer terug komen maar dan net in een andere vorm. Je hebt al diverse keren er naar gekeken van een afstandje en misschien zelfs therapie op gehad. Toch blijft het zich herhalen. Wat is dat toch?

Herhalende problemen of anders gezegd het niet (helemaal) kunnen bereiken van je doel ontstaat vaak in de diepere laag van patronen en overtuigingen die veelal meerdere generaties in de familie aanwezig zijn. Dat kunnen problemen zijn die te maken hebben oa omgaan met relaties, geld, werk, gezondheid of iets geheel anders.

systemisch coachen - Voorbij de Stilte

Via de ceremonie systemisch werken kijken jij en ik samen naar die diepere lagen onder wat er speelt in het hier en nu. De inzichten die we verkrijgen werken bevrijdend en geven ruimte om echte en duurzame verbeteringen in je leven aan te brengen. Het werk. 

Ik neem je mee naar de niet zichtbare wereld en begeleid je naar de verborgen verhalen die jou tot nu toe geplaagd en belemmerd hebben om je probleem op te lossen. Mijn connectie met de spirituele wereld, brengt je tot inzichten die tot nu toe verborgen bleven.

Je kunt bijvoorbeeld last hebben van oude schuldgevoelens, schaamte, boosheid of angstgevoelens die niet bij jou horen, maar je wel belemmeren om je eigen hulpvraag niet te kunnen of zelfs willen vervullen.

Na de ceremonie heb jij je los gemaakt van de systemische balast(en) die tot nu toe in de weg stonden en behaal je wél het resultaat dat je voor ogen hebt.
De herhaalcirkels stoppen en je hebt alle vrijheid om dat te bereiken wat je wil. Zie je het al voor je? Voel je het al?

Neem mijn uitgestoken hand en laat je begeleiden naar de wondere wereld van deze mooie vorm van familieopstellingen.

De ceremonie systemisch werken is als losse afspraak te maken.