Symbool Voorbij de Stilte

Verander je Verhaal

Op deze dag zullen we met een maximum van 6 deelnemers kijken naar het effect van giftige relaties op jouw leven in het heden.

We gaan ervoor zorgen dat de persoon die jou veel leed heeft aangedaan een minder dominante rol speelt in jouw nieuwe verhaal.

Samen werken we aan het weerleggen van negatieve overtuigingen die je jezelf hebt opgelegd als gevolg van de toxische relatie. We creëren ruimte voor jou en jouw gezonde geest.

Of je nu een giftige relatie hebt gehad met een partner, vriend of momenteel vastzit in een toxische situatie met een (of meer) familieleden, deze workshop is geschikt voor jou. Het is een prachtige kans om te beginnen met het bevrijden van jezelf van negativiteit en het creëren van een nieuw, positief verhaal voor jezelf.

Herken je dit?

Laag zelfbeeld
Je hebt nog steeds een laag zelfbeeld door de vernedering en minachting die je hebt ervaren.

Vermijding van relaties
Je vermijdt nog steeds relaties uit angst voor herhaling van giftige patronen.

Hyperalertheid
Je bent nog steeds hyperalert op mogelijke bedreigingen en hebt moeite om te ontspannen.

Verwarring
Je hebt nog steeds moeite om te begrijpen wat er precies is gebeurd tijdens de relatie en wat dan zo giftig was.

Angst voor afwijzing
Je hebt nog steeds angst voor afwijzing en vermijdt nieuwe contacten.

Gevoel van eenzaamheid
Je hebt nog steeds een gevoel van eenzaamheid en isolatie.

Overmatige zelfkritiek
Je bent nog steeds te kritisch op jezelf en jouw prestaties.

Angst om te spreken
Het gevoel hebben dat je niet vrij kunt spreken zonder dat er represailles volgen.

Schuldgevoel
Je hebt nog steeds het gevoel dat het jouw schuld is dat de relatie zo giftig was.

Gebrek aan vertrouwen in je eigen beoordelingsvermogen
Je hebt nog steeds moeite om jouw eigen beoordelingsvermogen te vertrouwen, omdat je bang bent dat je verkeerde beslissingen zult nemen.

Madelief - Voorbij de Stilte

Lees meer...

Programma

Workshop Verander je VerhaalWe beginnen de dag magisch, een bijzonder begin die ik nu nog niet ga verklappen, maar bedenk voor start van de workshop waar je afscheid van wil nemen.

Op deze dag gaan we aan de slag met veel praktische oefeningen, waarbij ik verschillende technieken zal aanbieden, zoals sociaal panorama, Lijden volgens dzogchen/Jan Geurz, ademhaling, creativiteit en gevoelens en behoeftes.

De lunch zullen we gezamenlijk nuttigen en bestaat uit door de deelnemers zelf meegebrachte producten die we samen delen. Ik nodig een ieder uit vooral vegetarische gerechten mee te nemen, zodat iedereen kan mee-eten. Na de lunch heb je de mogelijkheid naar buiten te gaan of even op jezelf te zijn.

Dankzij dit gevarieerde programma ben je beter in staat bewust om te gaan met de uitdagingen die de giftige relatie met zich mee heeft gebracht. Je hebt een mooi begin gemaakt om je verwerking verder in gang te zetten.

Nadat we op gepaste manier weer afscheid van elkaar hebben genomen, ontvang je een kleinigheidje van mij als herinnering aan deze dag.

Zaterdag 20 mei 2023
Inloop: 9:30 uur
Start: 10:00 uur
Einde: 17:00 uur

Lees meer...
Sabina Groote Wolthaar - Voorbij de Stilte
Madelief - Voorbij de Stilte

Wie ben ik?

Sabina Groote Wolthaar
HOLISTISCH COACH EN TRAUMA THERAPEUT

Ik geloof dat elk persoon uniek is en dat de oplossingen voor problemen die we tegenkomen in het leven niet altijd in ons hoofd te vinden zijn. Daarom gebruik ik een holistische benadering, waarbij we niet alleen ons denken, maar ook ons lichaam en onze ziek betrekken bij het oplossen van problemen.

Mijn passie voor dit werk komt voort uit mijn eigen ervaringen met trauma en mijn zoektocht naar genezing en groei. Ik weet hoe het voelt om vast te zitten in pijnlijke emoties en gedachten, en ik weet dat het mogelijk is om uit die situatie te komen en je leven te transformeren.

Als coach en therapeut richt ik me op het helpen van mensen die worstelen met spanningsklachten, jeugdtrauma, afwijzing, burn-out, depressie, herstel van giftige relaties, vermoeidheid en hyperventilatie. Ik gebruik een combinatie van technieken, zoals sociaal panorama, NLP, systemisch coachen, ademhalen en meditaties om mensen te begeleiden op hun reis naar innerlijke rust en balans.

Mijn doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin jij je vrij kunt voelen om te spreken en waarin we samen kunnen werken aan het vinden van de beste oplossingen voor jouw persoonlijke situatie. Ik hoop dat ik jou kan helpen om jezelf te bevrijden van beperkende overtuigingen en om te groeien in een richting die meer vervulling, vreugde en welzijn in jouw leven brengt.

Schrijf je hier in!

Workshop 'Verander je verhaal'

Kortom, onze workshop ‘Verander je verhaal: herstellen van een toxische relatie’ is een waardevolle en belangrijk stap in je genezingsproces. Het biedt je de nodige middelen, ondersteuning en vaardigheden om vooruit te komen en een gezonde toekomst op te bouwen. Wij hopen dat je je bij ons zult voegen deze dag en de eerste stap zult zetten in je genezingsproces.

SABINA VAN VOORBIJ DE STILTE
PRAKTIJK VOOR HOLISTISCH COACHEN & TRAUMA THERAPIE

Met wie heb jij toxische relatie (gehad)?